Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (3)Автореферати дисертацій (1)Реферативна база даних (6)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Вересоцький Ю$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4
1.

Вересоцький Ю. І. 
Визначення кінетичних характеристик процесу сушіння молочної сироватки розпилювальним способом [Електронний ресурс] / Ю. І. Вересоцький, Є. М. Бабко // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 2. - С. 97-99. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_2_32
Попередній перегляд:   Завантажити - 513.508 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Лементар С. Ю. 
Моделювання процесу розпилення молока дисками з різними конструкціями сопел [Електронний ресурс] / С. Ю. Лементар, В. В. Пономаренко, Ю. І. Вересоцький, Р. Л. Якобчук // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2017. - Т. 23, № 4. - С. 98-104. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2017_23_4_14
Наведено результати моделювання процесу розпилення згущеного незбираного молока розпилювальними дисками із соплами круглого та прямокутного профілю, прямою та дуговою твірними. Встановлено, що при вказаних у статті вхідних параметрах продукт із круглих сопел виходить з максимальною швидкістю 173 м/с та має турбулентну енергію 62 Дж/кг. При використанні сопел з дуговою твірною та прямокутним перерізом продукт виходить в вигляді тонкої плівки трапецієвидного поперечного перерізу, яка має таку ж максимальну швидкість, але значно вищу турбулентну енергію (до 737 Дж/кг), що сприяє кращому диспергуванню вихідного потоку й утворенню більш дрібних крапель розпиленого молока.
Попередній перегляд:   Завантажити - 817.472 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
3.

Никитюк І. І. 
Моделювання процесу розподілення теплоносія в сушарці для термолабільних продуктів [Електронний ресурс] / І. І. Никитюк, С. Ю. Лементар, Ю. І. Вересоцький, Д. М. Риндюк // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2018. - Т. 24, № 1. - С. 167-173. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2018_24_1_21
Попередній перегляд:   Завантажити - 623.814 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Туфекчі В. І. 
Дослідження верхнього жалюзійного розподілення теплоносія та визначення ефективних параметрів сушіння в комплексах розпилювального типу [Електронний ресурс] / В. І. Туфекчі, Ю. І. Вересоцький // Харчова промисловість. - 2021. - № 30. - С. 96-109. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2021_30_12
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.535 Mb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського